Over ons

Vanuit Walt-Bikes proberen wij jou als klant altijd op de beste manier te helpen. Zo worden wij zelf namelijk ook het liefst geholpen.

Naast adviseren over het aanschaffen en onderhouden van een fiets hebben wij ook een duidelijke visie over het ondernemen en de veranderingen binnen onze branche. Internethandel neemt een groot deel van de detailhandel weg. Veel winkels hebben het zwaar onder de steeds toenemende concurrentie via webshops. Wij vinden dat, zeker in een tijd als deze, een fietsenzaak alleen kan bestaan door zich daarvan te onderscheiden. Service en kwaliteit is iets wat alleen op locatie en met vakkennis geboden kan worden en dat is waar wij voor staan! Geen vlugge verkoop met vlotte prijs knallers, maar aandacht voor de klant en gebruiker waardoor tot een juiste keuze of onderhoud gekomen kan worden.

Aanschaffen van een fiets

Voor iedereen functioneert een fiets weer anders. Sommige gebruiken hem dagelijks voor het vervoeren van kinderen of boodschappen. Andere willen weer graag snel van woon naar werk. Maar ook toertochten of de incidentele fietsers hebben hun eigen criteria. Dit vormt een hele brede vraag en de daarbij horende wensen. Daarom horen wij graag van jou wat jij wilt gaan doen met je fiets. We stellen de juiste vragen en zoeken op die manier samen naar het meest geschikte fiets. In combinatie met jouw wensen en onze kennis moet het lukken om samen de ideale fiets te vinden. We hebben onze eigen merken waar we zorgvuldig over nagedacht hebben. Heb je echter liever een merk wat wij niet in ons assortiment hebben staan, geen probleem! Op verzoek kunnen wij ook de vele andere merken leveren.

Onderhouden van de fiets

Een passende fiets is essentieel, maar goed onderhoud net zo min. Naast de ervaring met vele merken leveren wij graag kwaliteit en snelheid. Een fiets is namelijk vaak een onmisbaar product! ’s Ochtends brengen betekend al gauw ’s middags weer ophalen en breng je hem liever ’s middags dan staat de fiets de volgende dag voor je klaar. Dit doen we door de juiste voorraad van onderdelen en een goed bijgehouden werkplaats. Mocht de reparatie van kleine omvang zijn dan is er natuurlijk de mogelijkheid dat je er even op wacht. Een kleine boodschap kan misschien gedaan worden in het dorp of maak gerust gebruik van onze zithoek. Bij onze zithoek is er ook de voorziening van Wifi en de mogelijkheid voor het drinken van een kopje koffie.

Contact

Walt-Bikes
Dorpsstraat 49-D
6661 EG, Elst

Telefoon: 0481 35 45 99

Contact