Kettler

KETTLER Alu-Rad staat sinds 1978 bekend als pionier op het gebied van lichtgewicht fietsen en kwaliteit made in Germany. Kettler ontwikkelde en monteerde de allereerste aluminium fiets! Dankzij innovatief onderzoek passen deze fietsen zich optimaal aan hun bestuurders aan en voegt elektrische ondersteuning bij de e-bikes een nieuwe dimensie toe aan de mobiliteit op twee wielen.

Kettler staat bekend om haar lichtgewicht aluminiumfietsen. Deze zijn makkelijk in gebruik en bovendien extra veilig door de hydro-vorm. Daarnaast zijn de fietsen van dit merk voorzien van een speciale verzegeling, die het metaal beschermt tegen tegen krassen en stoten. Naast de hoge kwaliteit zijn deze fietsen ook wat voor het oog. Met hun strakke afwerking, hoogwaardige materialen en leuke kleuren valt u zeker op in het verkeer.

Alle fietsen worden in de enige echte Kettler fabriek ontworpen, geassembleerd, gelakt, technisch gekeurd en getest op kwaliteit. Zo wordt de kwaliteit van Kettler gegarandeerd.

We hebben verschillende modellen in onze winkel staan. Kom gerust eens langs in de winkel om een testrit te maken en om u te laten adviseren over de beste fiets voor u.

Bekijk de website van Kettler

Contact

Walt-Bikes
Dorpsstraat 49-D
6661 EG, Elst

Telefoon: 0481 35 45 99

Contact