VSF & Kreidler

VSF fietsen - Walt Bikes

Duitse kwaliteit nu verkrijgbaar in Nederland!

VSF fahrradmanufaktur, al jaren een grote speler op de Duitse markt, vestigt zich nu al een aantal jaren op meerdere plekken in Nederland. Met een sterk assortiment voor elektrische, randonneur, touring en stadsfietsen brengen ze altijd een degelijk product op de markt voor de juiste toepassing.

Met een hoge kwaliteitsnorm zorgt VSF ervoor dat hun fietsen zeker tot het high end klassement behoort en zal het product jarenlang het dagelijkse gebruik kunnen weerstaan. Zonder concessies te doen aan de kwaliteit biedt VSF betaalbare producten tegen een scherpe prijs. VSF fietsen zijn vooral geschikt voor de sportieve fietser en worden veelal gebruikt als woon- werk- verkeersfiets. Als fiets met een sterk solide laadvermogen en een lichtlopend systeem leent een fiets van VSF zich ook uitstekend voor fietsvakanties.

Pedelec

Sinds een aantal jaren is de elektrische fiets niet meer weg te denken uit het straatbeeld en dient niet langer alleen voor mensen die krachtaanvulling nodig hebben. VSF is daar een uitstekend voorbeeld van. Met een fit gevoel op je werk aankomen, een veel lagere CO2 uitstoot ten opzichte van auto’s en toch nauwelijks extra reistijd biedt een elektrische fiets dé oplossing voor het dagelijkse woon werkverkeer.

Het bosch systeem is een zeer betrouwbaar en geleidelijk systeem dat wordt geleverd met een grote tot zeer grote accu capaciteit. Gecombineerd met het sportieve montuur van VSF fietsen resulteert dit ideale rijeigenschappen voor de actieve fietser.  Aangevuld met een navigatie systeem kan de VSF pedelec de meest zorgeloze fiets zijn voor de recreatieve gebruiker. Onderhoudsarme remmen, versnellingen en overige onderdelen laten de Duitse kwaliteit voor zich spreken.

Expedition

Ook in het segment voor de vakantiefietser heeft VSF een aantal mooie invullingen. Of het nu een Pinion, Rohloff of een van de betere derailleur groepen is, de lichtgewicht en lichtlopende fietsen zijn uitermate geschikt voor een fietsvakantie. Voorzien van Tube bagagedragers en de hydrologische remmen kunnen deze fietsen de echte bepakkingsproef aan.

Touring

Het derde segment waar VSF zich in heeft gevestigd zijn touringfietsen. Vanaf een interessant basis model lopen de types op tot de meest uiteenlopende uitvoeringen waaronder de betere derailleur groepen, maar ook een Nexus, Alfine of Rohloff naaf is mogelijk. Degelijkheid voor een scherpe prijs typeert elk model van VSF en dit benadrukken zij nog eens extra in het touringsegment. Ook deze fietsen zijn uitstekend geschikt voor woon en werkverkeer of de recreatieve fietser. Er is een groot aanbod aan mogelijkheden en voor iedereen wat wils te vinden.

City

De Cityfietsen lijn is de extra aanvulling van VSF. Van goede stadsfietsen tot de hippe fiets die het net even wat anders doet! Kijk bijvoorbeeld naar de luxe afgemonteerde 8cht of de S100. Leuke flitsende fietsjes die wel zijn opgebouwd vanuit de chroom molybdeen legering frame, maar dan net iets minder sportief dan de fietsen uit de overige categorieën.

Interesse gekregen in een fiets van VSF of een vraag? Kom gerust langs en wij vertellen u graag meer over de verschillen en adviseren u bij uw wens. Natuurlijk kunt u ons ook opbellen.

Lees meer over VSF

Samenwerking met Kreidler

VSF werkt samen met Kreidler (elektrische fietsen). Kreidler biedt fietsen en elektrische fietsen van hoge kwaliteit, die duurzaam worden geproduceerd. In de collectie van Kreidler vindt u diverse City E-bikes, waarmee u ontspannen, veilig en modern naar uw werk, de stad of familiebezoek fietst. Ook voor deze fietsen bent u welkom bij Walt-Bikes. Wij adviseren u graag over de beste VSF of Kreidler fiets voor u.

Contact

Walt-Bikes
Dorpsstraat 49-D
6661 EG, Elst

Telefoon: 0481 35 45 99

Contact